Gott friskt år!

Det finns vissa dagar då man inte är så noga med vare sig skönhet eller stil. Nyårsdagen är definitivt en sådan dag för många! Visste du till exempel att just denna dag säljs det fler pizzor än någon annan dag i Sverige? Japp, så är det! Det är de latas dag och det man mäktar med är att lyfta på luren och beställa en pizza för att sedan ligga i soffan och slötitta på Ivanhoe. 

Inga raketer skjutna

Denna nyår valdes alla typer av raketer bort här hemma. Det känns lite fel att både jobba för en hållbar framtid med ekologiska val och sedan bränna av massor med krut och tungmetaller i luften. Men jag tittade ändå på de raketer som grannarna fyrade av. 

Sedan ringde jag min vän i Jönköping för att önska ett gott nytt år. Hon berättade att hela hennes kvarter var helt mörkt och att de hade ringt elektriker i Jönköping som var på väg. Vi pratade en stund med varsitt glas champagne i handen och sedan gick jag till sängs. Det var en kul nyårsnatt ändå, med god mat och lite gott att dricka men jag saknar tiden då man hade stora nyårsfester.

Därför vill jag önska er alla ett riktigt gott friskt år! Se till att vara rädda om varandra så kanske vi kan börja fira våra högtider tillsammans igen snart. Det vore så skönt att få dansa och kramas på nyårsafton igen! Kram på er och så gör vi 2022 till bästa året nånsin! 

1 Jan 2022