Jobbar du med skönhet?

Är det så att du jobbar med skönhet på något sätt? Du kanske har en egen frisörsalong eller en skönhetssalong till exempel? Om det är så att du jobbar med detta, så kan det vara smart att investera i ett smart bokningssystem hos Timecenter. Kanske du jobbar med en fysisk tidbok idag där du fyller i kunderna då de ringer och bokar? Visst kan det vara ok, men det är smidagare att ha det hela online. Utöver att detta bokningsystem kan användas för att boka in kunder, så kan det även göra en massa annat bra. Bland annat kan du sköta betalningen via den!

Smidigt sätt att boka in kunder på

Med ett bokningsystem hos Timecenter så kan du förenkla din bokning på ett bra sätt. Systemet är smart, då det skickar ut påminnelser via SMS eller e-post till kunden, så att de kommer ihåg sin tid hos dig. Sedan är det inte fel att ha alla dina kunder samlade på ett ställe samt att du kan se statistik. 

Med bokningsystemet kan du även synka in annat du använder dig av så som Outlook, Google Calendar och iCal. Du kan även skriva in olika detaljer om olika kunder samt att du kan marknadsföra dig via systemet. 

Med systemet kan du även ta betalt, online, via Klarna samt att det även har ett bra kassasystem för betalning med kort, Swish och kontanter

Det finns fler fördelar att ta del av med detta system! Du kan kolla hos Timecenter om du vill veta mer om det.

24 Mar 2022